Tuesday, 10 June 2014

Pekak.
Ye aku dah pekak kan semuanya.
Kau tahu kenapa aku layan kau macam tu?
Kau tahu kenapa aku dah tak tegur kau macam dulu?
Ya. Aku tak se-periang dulu when me with you.
Aku kudungkan tangan aku untuk balas komen kau.
Aku terpaksa rajin kan tangan aku utk balas komen kau. Supaya kau tahu anggapan yg kau buat tu salah.
Aku dah tawar dengan kau.
Aku sayang kau sebagai teman rapat.
Tapi ini yg kau balas.
Sungguh. Tak sangka.

Aku pujuk hati.
Aku diamkan diri.
Aku taknak tegur kau lagi.
Sampai kau jelaskan semuanya padaku nanti.


Sungguh, rasa terkilan masih ada.

No comments: