Sunday, 27 November 2011

Sanah Helwah Ya Ummi ♥

She's my mother, hehe. Dialah orang yang telah melahirkan aku, dan aku duduk dalam perut dia selama 9 bulan. Kesana kemari dia bawa aku selama 9 bulan. Sampai satu hari tu aku hampir gugur dalam perut Ummi, sebab ayah aku bawa motor naik bukit dan Ummi hampir terjatuh kebetulan jubah dia licin. Scary or not ? :D Akan aku ingat pengorbanan Ummi selamanya. Hari ni birthday dia. Dan ayah telah memberinya hadiah yang memang dia tak jangka. Ayah bagi hadiah pakej pergi ke kursus menjahit. Sweet or not ? :D Ummi cadangnya hari ni nak ikut ayah pergi PWTC sempena Maal Hijrah, nak tengok ayah buat show. Naaahh! baru lepas cakap pasal ayah, dia dah keluar dekat TV dah pun. hehe. Ummi nanti ummi balik, kitaorang akan siapkan something special for you okay. Hihii.
And lastly ni untuk Ummi :*

Sanah Helwah Ya Ummi :*
Moga selalu dalam RAHMAT dan KASIH SAYANG ALLAH
Moga dipanjangkan umur
Dimurahkan rezeki
Sihat selalu
Sentiasa anggun luar dan dalam :D
ILOVEYOUSOMUCH:*
Salam Maal Hijrah :)


2 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

salam maal hijrah n happy birthday to ur mother..:)

Maghfiratul Helma said...

Syukran ya Ukhti ;)
Salam Maal Hijrah too :)